Unipart Utrecht

Voor al je onderdelen en accessoires

Sinds 2003 hét adres voor al uw witgoed van o.a. Miele, AEG, Siemens, Beko, Iventum.

Reparaties aan witgoed en keukenapparatuur in Utrecht e.o. (Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Lexmond, Doorn, Zeist, Driebergen, Bilthoven, Woerden, etc.)

Over Unipart Utrecht

Op 2 juni 2003 hebben wij onze deuren geopend. Wij zijn begonnen met het leveren van onderdelen en accessoires voor bijna alle huishoudelijke apparaten. Dit varieerde van een eenvoudige lamp of stofzuigerzak tot alle technische onderdelen voor uw wasautomaat of welk ander apparaat ook.

In de loop der jaren hebben wij onze diensten uitgebreid met het leveren en installeren van alle witgoed, zoals wasautomaten, drogers, koelkasten, vaatwassers. Ook klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers, scheerapparaten, koffiezetters is een onderdeel van ons assortiment. Tevens maken wij ons sterk op de vervangingsmarkt van al uw inbouwapparatuur. Het inbouwen en het installeren of eventuele aanpassingen horen daar ook bij.

Uw apparaat defect?

Wij hebben een eigen servicedienst voor reparatie bij u thuis. U kunt online een reparatieverzoek indienen. U kunt ook direct een afspraak maken. Bel 030-2720007. Informatie over onze tarieven vindt u op de tarievenpagina. Kom eens langs in onze winkel! Wij zijn u graag van dienst.

Voor alle informatie: www.witgoedherstel.nl